Зарегистрирован: 07 окт 2011, 19:03 Сообщений: 27 Откуда: Хмельницька обл. Нетішин
Мото: Stinger GSMT-006
Тел.: 0936387107
Думаю для багатьох буде актуальне питання, якщо людина час від часу їздить в ночі, або любить нічні покатушки. Якщо казати що на TOURER чи Stinger є світло, то мабуть простіше сказати що його взагалі немає. Мало того що вона світить не так як хотілось би, то її щей неможливо нормально відкоригувати. Писати якої якості фара, та оптика не стану. Якщо не помиляюсь то хтось писав що можна замінити штатну оптику, на оптику з жигуля, але в більшості старих оптик фара розрахована під старе кріплення лампочки. А якщо брати нову оптику, і згадати якість запчастин, то вона мені не проявляє довіри. + після того як покатався на машині з бі-ксеноном, і побачивши різницю у світлі між простою галогенкою, хоче і для себе поставити. Тому було вирішено шукати донора, і запозичити фару з нього. Кандидатів хватало з круглими фарами, але цінові діапазони дещо не дружили з моїм фінансовим станом. І ось сьогодні донор було знайдено, фару було куплено. Донором виступив Suzuki Bandit. На даний час чекаю на доставку фари. Після доставки фари і її установки викладу фото світла(постараюсь до кінця тижня), штатної фари, фари донора, зі штатною лампочкою, і якщо встигну розжитись грошенятами і поставити бі-ксенон, то з бі-ксеноном. З бі-ксенон правда ще не визначився, якщо хтось може порадити щось не дороге і не великих габаритів, буду дуже вдячний, особливо буду вдячний якщо хтось порадить місце, де можна закріпити блок розжигу.
_________________ Краще руль в руках тримати, ніж за спини виглядати
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 19