Добрый день. Новый год наступил и нужно начинать подготовку к сезону. Benelli TNT 300 1. GNMS57262 — Фильтр масляный d=70 x h=67 x M18x1.5 (Benelli 300-500-600) -- HF303 - 173 грн 2. GNMS30325 — Трос сцепления -- GEON (Benelli) TNT300 - 313 грн 3. Шайба медная сливной пробки - не нашел в каталоге Заранее спасибо.
Доброго дня, дуже вірне рішення щодо підготовки мото до сезону, маемо в наявності 1. GNMS57262 — Фильтр масляный d=70 x h=67 x M18x1.5 (Benelli 300-500-600) -- HF303 - 173 грн 2. GNMS30325 — Трос сцепления -- GEON (Benelli) TNT300 - 313 грн 3. GNMS43027 - Болт сливной с прокладкой -- GEON Benelli TNT-302R/300 148 грн.
На вулиці замітае снігом, тому в проміжках прибирання снігу запиляв відео, дивіться бкдь ласка, буду радий вашим вподобайкам Шолом Geon 967-2 Дуже гарний варіант ціна - якість
Мото: Geon X-Road 250cb 2020 PRO
Тел.: 0678467387
Доброї години! Я тут новачок як і в справах з мото. Але сподіваюся на вашу допомогу. В мене Geon 250cb pro 2020року. До початку сезону хочу закупитися певними розходниками: 2 фільтри на пальне, маслофільтр, прокладка до кришки клапанів. Завчасно дякую! Якщо хто чим допоможе/підкаже
Доброї години! Я тут новачок як і в справах з мото. Але сподіваюся на вашу допомогу. В мене Geon 250cb pro 2020року. До початку сезону хочу закупитися певними розходниками: 2 фільтри на пальне, маслофільтр, прокладка до кришки клапанів. Завчасно дякую! Якщо хто чим допоможе/підкаже
Добрий вечір дещо маемо наявності, написав у приват, читайте.
Ця тема працюе задля чітких та конкретних замовлень з каталогів на основі номерів артикулу, для обговорювання різніх хотелок на основі ваших бажань створюйтне теми на форумі.
Повідомлення ні про що видаляються задля оптимізації теми замовлень, дякую за розуміння.
Можливо це каталог "ні про що", якщо я не можу знайти там конкретну деталь? На геонпартс у схожих моделей є така деталь, яка мені потрібна але ні картинок ні характеристик. Хлопці, я ж не Ванга, звідки мені знати чи воно підійде в моєму випадку. Перед тим як замовляти я звернувся за консультацією сюди а тут рахується це флудом і без відповіді видаляється. Дякую за розуміння.
Можливо це каталог "ні про що", якщо я не можу знайти там конкретну деталь? На геонпартс у схожих моделей є така деталь, яка мені потрібна але ні картинок ні характеристик. Хлопці, я ж не Ванга, звідки мені знати чи воно підійде в моєму випадку. Перед тим як замовляти я звернувся за консультацією сюди а тут рахується це флудом і без відповіді видаляється. Дякую за розуміння.
Другий каталог запропонувати вам не можу, що до ціеї теми я не займаюсь підбором схожих запчастин по зовнішньому вигляду з других моделів, це ви можете робити на свій розсуд та потім сплачувати доставку в обидва кінці коли запчастина не підійде, в мене є гіркий досвід таких рекомендацій підбору та сплата зі свого карману за зворотню доставку, тому я вже не берусь за такий спосіб "допомоги" Ви не даете номера орігінальної запчастини бо знаете що такої немае в наявності або в каталозі, зате гарно звинувачуете мене що не відповідаю на ваші незрозумілі питання Займайтесь підбором чого небудь схожого будь ласка самі, я працюю чітко по номерах артікулу каталогів ГеонПартсу Хай щастить.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 82