Пропоную в цій темі збирати інформацію про гарні готелі (приватні оселі) де зручно переночувати та кафе ( бари, паби, ресторани ) де можна добре та смачно поісти. Думаю така інформація буде корисною мототуристам ( та й не тільки ) .
Розпочну напевно з "поїсти-смачно": Будете у Івано-Франківську, відвідайте паб"Десятка" ( сторінка : http://www.beerclub10.if.ua/ ) Сам відвідую десятку щоразу, коли буваю у Франківську Враження завди ( Щоправда це стосується "ПАБ-у", в "бістро" ще не був, але думаю враження будуть такіж) Навігація GOOGLE його знаходить без проблем. Якщо хочете посидіти в "пабі" то раджу наперед замовити столик ( за телефоном з google або з сайту ), за годину-півтори, тому що у вихідні і ввечері часто не буває місць. Дуже затишна і приємна атмосфера, ввічливий персонал, смачна їжа, і дуже помірні( я б сказав "непристойно низькі" ціни ) Ще оде зауваження: замовляючи їжу, зважайте на те, що порції "великі" і зазвичай містять "багато" незамовлених "бонусів"
Зарегистрирован: 23 фев 2011, 19:00 Сообщений: 5752 Откуда: г. Украинка
Мото: NAC 25, KLE-650
Тел.: 7846979
Думаю такая информация будет очень полезна. Желательно писать из собственного опыта, так сказать "+" и "-"... Тогда будет реальная информация из первых уст.
_________________ То что судьба сломала, только любовь починит...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25