ось вам трохи сьогоднішнього пруфу:)))))) видовжив маятник.зробив каркас нової сідухи....прикинув як буде виглядати з новою вилкою:))))) осьтак він виглядав:))))
Доброго времени суток! У меня GEON INVAIDER 250. Хотелось поинтересоваться,сколько примерно будет стоить переделать его в BOBBER? И сколько это по времени займет? Спасибо!
І вам привіт!:))) ціна залежить від того що ви хочете бачити в закінченому варіанті..... по часу.... та по різному..... від місяця і т.д...... в основному затримки це покраска...токарні роботи...відсутність потрібних запчастин.... в середньому тільки запчастини та метал витягують в районі біля 4000-5000грн
ггггг:)))) забув закинути фотки 250ки вешки:)))) переробив руль.... і зробив кріплення фари:)) лишається тільки все це зполірувати і готувати до покраски:)
і так:)))) мотоцикл готовий на 99% лишилось лише поставити чорну пружину на аморт(пружина є, часу просто не маю), і чекаю поки арийдуть гальмівна машинка і кронштейн з ручкою щеплення.
Красавчик получился У меня вопрос по дизайну сиденья, я так понял идея такая, выделить блестящие боковые крышки, за счёт ширины очень тонкого сидения. Вопрос насколько адекватно умещается корма рейдера на аскетичной сидухе, не давят ли булки сидалища на красивый пластик боковых крышек.
Да, получилось очень интересно, и я еще не видел китайцев в таком исполнении!!! мне понравилось очень. Но, как по мне, единственный минус на дальняк не поедишь, т.к. некуда будет вещи сложить. а так выехать в город или просто на покатухи ОГОНЬ!
_________________ Живи сейчас, а не однажды! Жизнь одна и не дается дважды!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15